Tietoa HUIPPUOSAAJIEN HANKINTA 2.0:sta

Hankkeessa kehitetään ja parannetaan mekanismeja ja tapoja sulautettujen radiojärjestelmien osaajien houkuttelemiseksi Tampereen alueelle.

Hanke tehdään yhteistyössä Tampereen kaupungin, Tampereen kauppakamarin ja Tampereen alueen konepaja sekä heidän kumppaniensa kanssa.

Osallistu Kaira Clanin toteuttamaan tutkimukseen missä selvitetään sidosryhmien tarpeita, kokemuksia ja vaatimuksia sulautettujen radiojärjestelmien osaajien hankinnassa Tampereen alueen yrityksille.

Lisää tietoa:

Päätöstilaisuus esitys:

Osallistu kyselyymme:

Päätöstilaisuus video:

Miksi liittyä mukaan?

  1. Olet mukana kehittämässä toimivia prosesseja ja yhteistyömalleja kansainvälisten sulautettujen radioteknologioiden asiantuntijoiden hankintaan Tampereen alueelle
  2. Olet mukana rakentamassa sulautettujen radiojärjestelmien osaajien kansainvälistä verkostoa Tampereen alueella
  3. Saat arvokasta tietoa ja asiantuntemusta sulautettujen radiojärjestelmien osaajista ja heidän tarpeistaan Tampereen alueelle työllistymisen ja sijoittumisen suhteen

Tämä projekti keskittyy erityisesti kehittämään prosesseja, jotka helpottavat kansainvälistä rekrytointia ja tarjoavat uusille työntekijöille paremman pehmeän laskun Tampereelle. Näiden keskeisten tavoitteiden kautta haluamme varmistaa, että uudet talentit integroituvat sujuvasti paikalliseen työympäristöön ja yhteisöön. Projektin lähestymistapa sisältää alustavan kyselyn, haastattelun Kaira Clanin ja osallistuvan yrityksen välillä sekä lopulta tulosten ja havaintojen yhdistämisen projektista.

Osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Lisää tietoa:

Osallistu kyselyymme:

Image Source: Marko Kallio, Visit Tampere

Source: Laura Vanzo, Visit Tampere

Avaudu Mahdollisuuksille

Vahvista Tampereen alueella toimivien sulautettujen radiojärjestelmien yritysten vetovoimaa kansainvälisille huippuosaajille. Yhteistyön voimalla tehostetaan osaajien hankintaa, lisätään kilpailukykyä ja tukemalla samalla sulautettujen radiojärjestelmien jatkuvaa innovaatiota ja kasvua. Yhdessä luomme kukoistavan ekosysteemin, joka houkuttelee korkeasti koulutettuja ammattilaisia, edistää innovaatioita ja vahvistaa Tampereen asemaa globaalina sulautettujen järjestelmien keskuksena. Tavoitteenamme on paitsi houkutella huippulahjakkuuksia alueelle, myös vahvistaa Tampereen asemaa johtavana toimijana maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Liity mukaan tänään!

Liity joukkoomme huippuosaajien hankinta -prosesseja sulautetuissa radiojärjestelmissä. Tule mukaan Kaira Clanin arvostettuun kumppaniverkostoon, jossa pääset solmimaan yhteyksiä merkittäviin alan toimijoihin. Vaikuta sulautettujen radiojärjestelmien tulevaisuuteen ja vahvista yrityksesi rekrytointiprosesseja. Tartu tilaisuuteen nyt ja ole aktiivinen osa tätä positiivista muutosta!

Source: Laura Vanzo, Visit Tampere

Osallistu kyselyymme!

Haluamme kuulla ajatuksesi ja asiantuntemuksesi! Olemme osa laajempaa missiota vahvistaa huippuosaajien hankintaa sulautettujen radiojärjestelmien alalla, ja siksi kutsumme sinut osallistumaan lyhyeen kyselyymme. Sinun arvokas panoksesi auttaa meitä syventymään nykyisiin huippuosaajan hankinnan ja säilyttämisen käytäntöihin yrityksessäsi. Jakamalla omia kokemuksiasi, kohtaamiasi haasteita ja saavutuksiasi, vaikutat merkittävästi Tampereen alueen huippuosaajien hankinnan tulevaisuuteen. Yhdessä luomme vankan perustan, joka ei ainoastaan tehosta yrityksesi rekrytointiprosessia, vaan myös nostaa koko alan suorituskykyä. Tule mukaan tähän kehitykseen ja ota osaa kyselyymme jo tänään!

Osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Lisää tietoa:

Osallistu kyselyymme:

Image Source: Marko Kallio, Visit Tampere

Aloitetaan keskustelu